Editia americana a revistei Stuff, una dintre cele mai cunoscute publicatii de tehnologie si life style masculin, nu va mai aparea pe piata din luna noiembrie, cand se va transforma intr-o sectiune din publicatia Maxim. Decizia apartine noului proprietar al revistei, Alpha Media Group, care a preluat publicatiile Stuff, Maxim si Blender de la divizia americana a Dennis Publishing.

Alpha Media Group, detinuta de grupul Quadrangle Capital Partners, va pastra independent doar site-ul stuff.com.  Schimbarea nu va afecta editiile romanesti ale Stuff si Maxim, editate de doua companii diferite: Business Media Group, respectiv PBR Publishing. Potrivit reprezentantilor PBR Publishing comasarea celor doua publicatii va avea loc doar pe piata americana. 

Stuff a fost creata in 1998 si are in prezent un tiraj de peste 1,3 milioane de exemplare, in anii trecuti tirajul fiind de doua ori mai mare, potrivit cotidianului New York Times. In 2006, revista a inregistrat venituri din publicitate de 64 de milioane de dolari, in scadere fata de anii anteriori cand castigurile erau de trei ori mai mari.

Sursa: Capital