După doi ani în care a stat departe de lumina reflectoarelor, Viorel Lis și-a făcut apariția în platoul de la Antena Stars, alături de soția sa, Oana Lis.

Fostul edil al Capitalei a vorbit despre perioada prin care a trecut în ultmii ani. Potrivit acestuia, este vorba despre un început de semipareză, care l-a început l-a speriat foarte tare.

Viorel Lis declară că nu mai putea merge deloc, doar folosind un cadru, însă recuperările l-au făcut să poată să meargă din nou. Totodată, fostul primar al Capitalei a mai adăugat că ajunsese să nu poată ține nici măcar o cafea în mână dintr-o cameră în alta, însă acum se simte mult mai bine.

Viorel Lis, dezvăluiri despre perioada din ultimii doi ani

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semipareză și m-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumul puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți.

Dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua.”, a spus Viorel Lis la Antena Stars.

De cealaltă parte, soția sa, Oana Lis se bucură de fiecare progres pe care soțul ei îl face. Ea a mai adăugat că în ultima perioadă cei doi s-au ferit de coronavirus cât au putut, iar în prezent, Viorel Lis face mai multe ședințe de recuperare pentru a-și putea reveni.

„Mă bucur că sunt aici în primul rând cu Viorel pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult, dar acum a făcut niște ședințe de recuperare și uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină”, a spus Oana Lis la Antena Stars.