“Viitoarele mămici care vor putea comunica în timp real cu famila sau cu prietenii, iar viitorul copil va putea fi văzut din primele minute după naştere pentru primul său moment de celebritate. Este o ocazia de a  împărtăşi bucuria cu cei dragi, dar şi o modalitate de a face experienţa naşterii mai uşoară pentru tătici”, se arată în comunicat.

 „Rețeaua privată de sănătate Regina Maria este lider de piața în sănătatea femeilor, ceea ce pentru maternitățile Regina Maria implică servicii medicale complexe incluse într-o experiență extraordinară a nașterii. De aceea, în fiecare zi ne impunem standarde tot mai înalte atât pentru infrastructura medicală, cât și pentru detaliile care fac mai uşoară împărtăşirea emoţiilor cu familia şi prietenii,” a declarat Fady Chreih, director executiv Regina Maria.  

În aprilie 2001, reţeaua privată de sănătate Regina Maria şi-a creat un minisite, construit pe site-ul www.reginamaria.ro, dedicat  telefoanelor de tip smartphone, printre care si iPhone. Minisite-ul a fost conceput pentru a facilita accesul utilizatorilor de smartphone la informaţiile de bază ale site-ului www.reginamaria.ro şi este destinat unui număr mare de clienţi pentru care informaţia în timp real este foarte importantă.

Reţeaua privată de sănătate Regina Maria include: 19 policlinici proprii în Bucureşti şi în ţară, şase spitale, trei campusuri medicale, Divizia de  Laboratoare Clinice, Banca Centrală de Celule Stem, peste 130 de clinici partenere în toată ţara, peste 130.000 de abonaţi.