Antena1 a fost lider de audiență ieri seară. Televizunea și-a spulberat concurența cu premierea unui nou serial care a putut fi vizionat pentru prima oară duminică seară la ora 20.00.

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului se bucură de un succes enorm încă de la primul episod. Antena1 a fost lider de audiență pe toate segmentele de public la debutul acestui serial.

Încă de la primul episod, serialul Liber ca pasărea cerului se bucură de un succes extraordinar. Aseară, în fața televizoarelor deschise pe postul Antena1, au stat 1 405 000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.15.

Antena1 a depășit în acest fel televiziunile concurente, ProTV și Kanal D, fiind pe primul loc în clasamentul audiențelor.

La nivelul întregii țări, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,4 puncte de rating și 13,8% cota de piață, urmată de Pro TV.

Actorii care joacă în Liber ca pasărea cerului sunt următorii: Ștefan Bănică (Orlando), Marius Florea Vizante (Ducu Popescu), Cătălina Grama – Jojo (Stela, sora lui Ducu), Andreea Samson (Dora, soția lui Ducu), Laila Abdel Hafiz (Tatiana, prietenă cu Orlando, lucrează la un salon de masaj), Luminița Cercel (Roxy, fiica lui Ducu).