Digi Online este disponibil până la data de 30 septembrie și pentru cei care nu sunt abonați la Digi Tv, ci doar la telefonie Digi Mobil.

„Dacă ești ABONAT Digi Mobil, dar nu Digi TV, poți accesa, pana la 30 Septembrie 2017, majoritatea canalelor din Digi Online și te poți înregistra foarte simplu, folosind numărul tău de telefon Digi,” se arată în anunțul operatorului. 

Astfel abonații RCS&RDS pot urmări pe orice dispozitiv mobil, tabletă, telefon, laptop, peste 50 de canale printre care, Digi Film, TV 1000, National Geographic, History, BBC Earth, Discovery, TLC, Paprika, Disney Junior, UTV, Europsort, TVR1, HBO etc. Accesul la canalul HBO în aplicatia Digi Online este disponibil abonaţilor la serviciul Digi TV cu extraopţiunea HBO activă. 

Platforma Digi Online a fost lansată la finele anului 2013. Cu ajutorul aplicaţiei, utilizatorii vor avea acces la informaţie oriunde, 24 din 24 de ore. 

RCS&RDS are peste 3,3 milioane abonați la serviciile de telefonie mobilă, 2,89 milioane de conturi de abonați TV prin cablu și peste 2,03 milioane conturi de internet fix.