RCS&RDS| Digi are o prezență de 10 ani pe piața spaniolă fiind la început doar un operator virtual de telefonie mobilă (OMV). În prezent, compania oferă servicii de telefonie mobilă 4G, iar din luna septembrie a acestui an a încheiat un acord cu Telefonica. Clienții companiei vor avea astfel acces și la servicii de telefonie fixă și internet.  Într-o primă fază, serviciile de internet fix şi serviciile de telefonie fixă Digi Spania sunt puse la dispoziţia clienţilor din Madrid, urmând ca acestea să fie extinse şi în alte provincii spaniole, unde Digi Spania se bucură deja de o acoperire favorabilă pentru serviciile sale mobile.

Digi a înregistrat 1.213.000 milioane clienți în Spania, la finele trimestrului 3 și reprezintă o creștere de aproape 50% față de aceeași perioadă a anului trecut. Operatorul, controlat de omul de afaceri român Zoltan Teszari, se află pe un onorabil loc șase în Spania. În primele nouă luni, compania a înregistrat afaceri de 90,6 milioane de euro, iar estimarea este de peste 100 de milioane de euro până la finele anului, ce va reprezenta o creștere de 33%. 

Prețuri mici

Oferta RCS&RDS| Digi în Spania include abonamente de internet de 500 Mbps la 30 de euro și abonamente la telefonia mobilă cu 20 GB date, convorbiri nelimitate pe fix și mobil la 20 de euro.Digi dispune de personal specializat care se ocupă de montarea fibrei optice și oferă suport pentru clienți, atât în magazine, cât și prin call center.

SURSA: elespanol.com