Milionarul Gigi Becali revine în afacerile imobiliare cu o serie de proiecte de locuințe în zona Pipera. Inedit este faptul că acum omul de afaceri este implicat în business alături de fiicele sale.

Becali revin în imobiliare

După ce a vândut acum mai mulți ani terenuri din Pipera dezvoltatorilor imobiliare, George Becali revine în branșă. Omul de afaceri a înființat firma Becali Imobiliare, care are ca domeniu principal de activitate cel de agenție imobiliară. Prim aceasta, latifundiarul spune că vor fi comercializate locuințele din proiectele gestionate de ginerele și fiicele sale. Cu aproape 200 de hectare de teren pe care îl deține în zonă, familia Becali are planuri mari.

 Cum a reintrat Becali în afaceri

Omul de afaceri spune că a intrat din nou în afaceri alături de fiicele sale și că are planuri de sute milioane de euro.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată, și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult, vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e, și atunci dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem. Dar ei fac (nr. fiicele și ginerele), eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, că nu-i păcălește nimeni”, a declarat pentru Economica.net George Becali.

Cât un apartament construit de familia Becali

Becali a mai explicat că vrea să facă concurență serioasă dezvoltatorilor atunci când vine vorba de prețurile din zonă.

„Dacă cineva vinde cu 1.500 de euro metru pătrat, eu vând cu 200 de euro mai puțin decât toți dezvoltatorii”, a explicat George Becali, care a adăugat că firma sa şi a ginerelui deja a început să vândă locuințe.

Un proiect rezidential aflat în construcție este MTM Residence, dezvoltat alături de ginerele său, Mihai Theodor Mincu, soțul fiicei mari, Teodora.

Prima fază din MTM Residence cuprinde două blocuri cu 98 de apartamente, și urmează să fie finalizate în septembrie 2022, iar următoarele două blocuri, tot cu 98 de apartamente, vor fi livrate în septembrie 2023. George Becali spune că deja s-au vândut apartamente și s-au încasat avansuri. Prețul pentru un apartament de două camere este 82.000 de euro + TVA, iar pentru unul de trei camere prețul este de 106.500 de euro + TVA, potrivit Economica.net.

Averea lui George Becali este estimată la peste 100 de milioane de euro.

Sursa foto: Dreamstime