Roxana Mihalache  a făcut cerere ca să stea mai mult cu soţul său la vizită. Ea a depus actele în acest sens și așteaptă reacția de la conducerea Penitenciarului Rahova. Este vorba despre vizita acordată după casătorie, de 48 de ore, potrivit România TV.

În urmă cu doar o săptămână, Radu Mazăre s-a căsătorit Roxana Mihalache, în cadrul unei ceremonii cae a avut loc în incinta Penitenciarului Rahova. Evenimentul a fost oficiat de către un ofiţer al Stării Civile din Sectorul 5. Au participat fiul lui Radu Mazăre, Răducu, fraţii fostului primar şi mama acestuia, dar şi avocatul Lizeta Haralambie. De la eveniment au lipsit părintii Roxanei, însă alături de mireasă a fost sora ei, cea care a fost şi martor al cununiei.

La ieşirea din penitenciar, soţia lui Radu Mazăre era vizibil iritată şi le-a spus jurnaliştilor că soţul ei este foarte supărat pentru că va sta atâţia ani în închisoare şi că se consideră nevinovat.

Fostul primar al Constanţeia fost extrădat din Madagascar pentru a-şi ispăşi pedeapsa de 9 ani de închisoare cu executare în România în dosarul retrocedărilor plajelor.