Primul denunţător din dosarul Sorinei Pintea este Octavian Niculescu, cel care a înfiinţat Hospital Technical Solutions. Se pare că acesta se află, în prezent, în stare gravă în spital.

Din cauza unei aritmii cardiace, Niculescu s-a simţit rău duminică seară, într-o benzinărie, iar acum s-ar afla în stare gravă la Spitalul “Bagdasar-Arseni” din Capitală, în comă indusă şi intubat.

“A căzut din picioare într-un Lukoil, l-au resuscitat cei de la SMURD aproape o oră și după aia l-au dus la spital. Aritmie cardiacă, ar fi spus cei de la SMURD. El oricum avea probleme cu inima, o operație, 2 stenturi”, au declarat surse judiciare în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei.

Niculescu este internat la Neurologie la “Bagdasar-Arseni”

Incidentul ar fi avut loc duminică, 8 martie, în jurul orei 22:00. Octavian Niculescu se întorcea de la petrecerea unui prieten şi s-a oprit să alimenteze la o benzinărie în drum spre casă.

La acest moment, omul de afaceri este internat la Secţia de Neurologie a Spitalului Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni”, mai scrie evz.ro.

Octavian Niculescu deţine firma HTS (Hospital Technical Solutions), firmă de la care Sorina Pintea este acuzată de DNA că ar fi primit mită, prin intermediul lui Mihai Coste, cel de-al doilea denunţător din dosar şi un apropiat al senatorului social-democrat Liviu Pop. Coste a fost prins în flagrant când a luat banii de la Niculescu și a acceptat să devină denunțătorul Sorinei Pintea și participant la flagrantul organizat acesteia de procurorii de la DNA Central.