Gheorghe Dincă pare să își fi schimbat total atitudinea față de anchetatori. Astfel, după ce și-a schimbat de mai multe ori declarațiile în cursul zilei de ieri, astăzi acesta a încetat să mai fie cooperant cu anchetatorii. Astfel, el refuză să mai vorbească, anunță România TV.

Apar noi informații de la audierea lui Gheorghe Dincă. După ce luni monstrul din Caracal și-a schimbat declarația și a spus că de fapt Alexandra Măceșanu a ars doar două ore în butoiu în care a introdus-o după ce a ucis-o, acum, Gheorghe Dincă refuză să mai dea declarații. Potrivit România TV, acesta nu mai este cooperant cu anchetatorii.

Criminalul şi-a schimbat de mai multe ori detaliile din declaraţie privind moartea Alexandrei Măceşanu. Cu toate astea, conform declaraţiei originale, criminalul din Caracal a surprins-o pe Alexandra Măceşanu dezlegată în camera unde o ţinea sechestrată dar a văzut şi telefonul aprins, moment în care s-a enervat şi a lovit-o pe tânără atât de tare încât aceasta a căzut la podea, lovindu-se la cap.

Atunci când Dincă a întrebat-o cu cine a discutat, aceasta ar fi spus că a vorbit cu mama ei, nu cu Poliţia. Gheorghe Dincă a declarat că nu a verificat telefonul, însă este posibil ca, ulterior, acest lucru să se fi întâmplat. Cu toate astea, detaliile sunt contradictorii, dat fiind că Gheorghe Dincă a fost surprins de camerele de luat vederi din Caracal ieşind în oraş după ce ar fi ucis-o pe Alexandra. Totul în timp ce, conform spuselor sale, ar fi ars trupul fetei în butoiul din curtea sa.

Gheorghe Dincă mai susținea în weekend că a ucis-o pe Luiza în casa groazei, după ce a ținut-o sechestrată mai multe zile. Fata l-ar fi implorat să o lase să-și sune familia pentru a le spune că este bine. Acesta mai spunea și că fata ar fi întreținut relații sexuale consimțite cu el și că l-ar fi enervat atunci când l-a refuzat și când a insistat să o lase să folosească telefonul mobil.

Monstrul spune că atunci ar fi bătut-o, iar aceasta s-a lovit la cap și a murit. Povestea pare trasă la indigo cu cea a Alexandrei Măceșanu. Totuși trebuie meționat că bunicul și mama Luizei au primit mai multe telefoane de la Gheorghe Dincă. Acesta le spunea că fata este bine și că se află în străinătate împreună cu el, care i-ar fi de fapt iubit. Monstrul din Caracal are un profil de psihopat, criminal în serie. Anchetatorii sunt șocați de acesta, în contextul în care el nu regretă nimic din ceea ce a făcut și povestește totul cu multă seninătate.