Răsturnare de situație în cazul Caracal! Procurorii nu au ridicat nici până astăzi certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, transmite România TV. Decizia este cel puțin ciudată,  mai ales în contextul în care ultima perioadă a fost presărată de scandaluri privind validitatea concluziilor medicilor legiști de la INML.

Alexandru Cumpănașu a fost un vehement contestatar al expertizelor de la INML care spuneau că dinții și fragmentele osoase găsite în butoiul lui Dincă ar aparține Alexandrei Măceșanu. Acesta a făcut apel la o expertiză în străinătate. Astfel, certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu, emis în baza expertizelor realizate la INML, rămâne pe masa medicilor legiști.

În dosarul anchetei deschise pe numele lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, există declaraţia unei femei care susține că a fost menajera lui Gheorghe Dincă timp de două luni.

Aceasta a spus că avea misiunea de a le aranja pe victime, înainte să fie duse în Italia, informează Antena3, care prezintă declarația lui Alexandru Cumpănașu în acest sens. Astfel, potrivit celor spuse de Alexandru Cumpănaşu, la dosar există declaraţia unei femei care susţine că a fost menajera lui Dincă timp de doua luni. Aceasta menţionează în scris că a locuit cu ”monstrul din Caracal” şi că treaba ei era să le aranjeze pe victimele inculpatului. Apoi, după ce erau rujate, fetele ar fi fost luate de fiul cel mare al lui Dincă şi duse în Italia cu acte false, arată sursa citată.

”A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni.

Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false”, a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu.