CRBL şi Oase au fost cei mai buni prieteni de ani de zile, ajungând să facă echipă la show-ul Asia Express, sezonul 2. Cu toate acestea, nimeni nu ar fi crezut că după ce au câştigat nu doar marele premiu, dar mai ales simpatia publicului, cei doi au avut un scandal de zile mare care i-a făcut să nu mai vorbească unul cu altul. Motivul discordiei ar fi fost banii. Drept răzbunare, CRBL i-a compus o melodie special pentru a-i bate obrazul lui Oase.

Piesa Cine mi-s, răzbunarea lui CRBL pe Oase

În urmă cu câteva luni, CRBL a lansat piesa „Cine mi-s’, iar fanii și-au dat seama imediat că reproşurile pe care le aruncă în versuri sunt pentru Oase, cel care a fost, până la Asia Express, cel mai bun prieten al lui.

„Te-am desenat frumos, /Te-am animat cu cap,/ O ţară-întreagă a văzut./ Din praf de cartier/ De mână te-am luat/ Şi la nevoie, ai văzut,/ În spate te-am cărat. Nu te-ai putut abţine,/ Ca Iuda m-ai trădat/ Şi m-ai vândut perfect cu bloaga,/ De mână m-ai muşcat/ Când te-am hrănit cu suflet,/ Erai înfometat. / Acum eşti o vedetă / Şi trecutul l-ai uitat.

N-ai scrupule, nici şcoală,/ N-ai nici măcar bun simţ,/ Ai orgoliu şi mândrie/ Şi darul să mă minţi./ Ai câştigat prea bine, zic,/ Peste treiş de mii/ Şi doar din vina mea,/ Îţi recunosc, să ştii.”

Se pare că melodia a apărut după ce s-a aflat că Oase va fi co-prezentator în sezonul 3 al show-ului Asia Express, iar CRBL a rămas pe dinafară. Mai mult, se pare că au fost întrebați amândoi, inițial refuzând atât Oase, cât și CRBL, ca apoi cel dintâi să accepte oferta pe ascuns. Acesta pare să fie și motivul pentru care CRBL s-a înfuriat teribil.

„Nu mai vrei în echipă,/ Vrei tu toţi banii noştri/ Ia-i tu, frate, pe toţi,/ Sunt doar nişte hârtii. / Eu fac bani cu cerebel,/ Nu banii îl fac pe CRBL/ Rămân să fac ce ştiu să fac/ Şi ştiu să fac defel, că/ Lumea ne-a iubit /Că te-am tras după mine,/ Te-am scos la-naintare/ Şi din nou ţi-am făcut bine./ Acum te-au angajat/ Că te-am băgat pe uşă/ Şi tu ca mulţumire/ M-ai trecut pe tuşă.”