Bogdan a declarat la postul România TV că redeschiderea bisericilor este un lucru foarte important pentru majoritatea românilor, iar acest lucru se va întâmpla foarte curând. Europarlamentarul menționează că deși nu se știe data exactă și înțelege precauția ministrului Sănătății în această privință, în viitorul apropiat oamenii vor avea o surpriză plăcută pentru că bisericile se vor redeschide.

„Cred că pentru noi cei care mergem la biserică duminică de duminică era important. Eu înțeleg și precauția domnului Tătaru, se analizează. În viitorul foarte apropiat se vor deschide bisericile. Oamenii care participă la biserică vor avea o surpriză plăcută.

Eu am mers de mic copil cu bunica de mână la biserică, eu nu sunt un om extrem de credincios, că am și eu păcatele mele, dar îmi spun rugăciunea zi de zi”, a declarat Rareș Bogdan la România TV.

Amintim că, deși Patriarhia Română vrea ca slujbele să fie reluate în interiorul bisericilor, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru nu este de acord cu această cerere. Tătaru declara în urmă cu câteva zile că acest lucru nu este posibil din cauza evoluției epidemiologice și a transmiterii crescute a virusului printre oameni.