Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a postat miercuri seară un mesaj pe Facebook prin care îl face praf pe fostul președinte al Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

”Dacă ai ajuns să se uite Dăncilă de sus la tine… ești praf, domnu’ Tăriceanu! Și nu că te umilește, dar te aruncă în râu ca și când ai fi un mâț abia fătat, îți trage partidul de sub picioare, îți desființează grupul parlamentar și, precum e obiceiul PSD, îți sparge casa și îți fură și butelia”, a scris el pe internet.

Rareș Bogdan îl atacă pe Tăriceanu în contextul în care, deși liderul ALDE a anunțat ieșirea formațiunii politice pe care o conduce de la guvernare, premierul Viorica Dăncilă a nominalizat miercuri miniștri pentru posturile rămase libere în guvern nume care fac parte tot din partidul fostului aliat, în încercarea de a crea disensiuni interne.

”Dăncilă să își bată joc de matale, care ai reușit un deficit bugetar record (gaură de 5.2%), ai umplut aparatul bugetar de pile și ai aranjat averea Gojdu? Păi la incompetență o umileai, dacă nu veneai la serviciu la ora 10, direct de la cursurile de pilotaj. No vezi ce pățești dacă furi curent? Ajungi să râdă de tine Dăncilă. Mai jos nu se poate”, a conchis Rareș Bogdan.

Puteți vedea întreaga postare mai jos: