Liberalul susține că cei doi au făcut praf România și nu sunt interesați decât de bunăstarea lor. Rareș a mai adăugat că prioritatea lor au fost dosarele penale, dezincriminarea unor fapte de corupție, și șantajarea magistraților.

Niște lași! N-au curaj să dea ochii cu președintele, aceasta e adevărul! Nu au argumente! Au făcut praf România în numai 2 ani și acum riscă să pulverizeze relația cu UE, ai cărei bani ne pot ajuta să trăim și noi ca în Vest. Acum 2 ani, în loc să propună proiecte prin Planul Juncker pentru investiții (3 piloni care ar fi dezvoltat comunitățile, au fi ajutat mediul de afaceri, ar fi crescut competitivitatea antreprenorilor români), PSD și ALDE au trecut la pulverizarea Justiției. Proritatea lor au fost dosarele penale, dezincriminarea unor fapte de corupție, șantajarea magistraților. Iar acum, când președintele Klaus Iohannis vrea să le spună încă o dată, față în față, argumentele pentru care România riscă să cadă de pe hartă, nu îi interesează. Ei au bani, nu-i interesează viitorul altora. Ce înseamnă bunăstare? Înseamnă să ne rămână frații, surorile, copiii acasă, să nu mai plece în patrii de împrumut. Ne e frig fără ei!

Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că nu va merge la discuții.

”Eu sigur nu merg, dar de la noi de la partid o să meargă. Nu-mi place personajul”, a spus Liviu Dragnea.

„România nu înseamnă numai prostiile lui Iohannis”, a adăugat liderul PSD.

Tăriceanu a dat un răspuns în acest sens pe contul său de Facebook.

”ALDE nu va onora invitația la consultări lansată azi de președintele Klaus Iohannis. În general, dl Iohannis nu e interesat de consultări reale, ci doar de simularea lor. Nu vrea dialog autentic, vrea doar să țină predici de pe scările Cotrocenilor; nu are niciodată îndoieli și nu dorește să asculte părerea altora. Nu acceptăm să dezbatem teme de Justiție, atât timp cât dl Iohannis refuză să comenteze o problemă de maximă gravitate pentru aceasta. Una extrem de concretă și de actuală, precum prezența în fruntea Parchetului General a unui executant jalnic al dispozițiilor regimului comunisto-securist”, a scris ulterior și Tăriceanu pe Facebook.