Mâine va fi Vinerea Neagră (Black Friday) şi în ţara noatră, nu numai în Statele Unite. Acest lucru înseamnă că cei care vizitează magazinele online, PC Garage, evoMAG, Koyos, eMAG şi magazinele retailerului Flanco vor putea cumpăra produse la preţuri mai mici.

La eMAG, "toate produsele de pe site vor avea o reducere de 10%, în timp ce alte 100 de produse vor avea reducere de 60% şi chiar mai mare. eMAG s-a pregătit de ceva timp pentru acest eveniment", a declarat Apostolescu. "Am suplimentat numărul de servere pentru ca site-ul să facă faţă traficului. Ne aşteptăm ca peste 700.000 de oameni să intre mâine pe eMAG.ro", a adăugat Apostolescu. eMAG are în mod normal 200.000 de vizitatori pe zi.

Black Friday (Vinerea Neagră) este prima vineri după Ziua Recunoştinţei şi marchează debutul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. De obicei, aceasta este şi una dintre zilele cu cele mai mari reduceri de preţuri şi vânzări în rândul magazinelor din America.
Potrivit studiului Superbrands 2011, eMAG este cel mai recunoscut brand de consumatorii români pe segmentul electro-IT. Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice şi electrocasnice. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi şapte showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Craiova.