„Îi face un serviciu PSD-ul cu astfel de manifestări. Mie mi se pare altceva demn de remarcat, foarte important. Aici avem o reeditare în mic a ceea ce s-a întâmplat în data de 10 august în Piața Victoriei”, a transmis CTP la Digi24.

Dragnea merge prin PSD în continuare

„Ce făceau oamenii pe 10 august? Spuneau niște lucruri critice la adresa unei puteri. Și ce s-a adus împotriva lor? Mașini cu tunuri de apă, acum tulumbe cu dezinfectant. Și locul jandarmilor a fost luat de mustață ăla (…) De ce au fost bătuți și gazați oamenii în piață? Sa nu mai strige ce strigau. Asa a făcut și Bădulescu cu dulapul. Fiecare cu ce poate. Același mecanism (…)

Ce îmi spune mie asta este că Dragnea este liber, merge prin PSD în continuare. Aceste acțiuni sunt cât se poate de demne de Dragnea”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Ce l-a scos din sărite pe CTP

Cristian Tudor Popescu este revoltat de cea mai nouă decizie luată în Statele Unite, unde celebrele “Looney Tunes” cu Bugs Bunny şi Elmer Fudd au suferit o modificare menită aparent să-i protejeze pe copii.

Recent, gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat o informaţie venită din Statele Unite, unde personajul de desene animate Elmer Fudd, care îl vânează pe Bugs Bunny, nu va mai folosi arme de foc, în schimb poate fi văzut cu o coasă în mână. Este o “demență totală”, acuză CTP. El spune că nu aşa contracarezi folosirea armelor de foc în Statele Unite, o ţară “unde un puști de 15 ani poate să aibă la dispoziție arme de asalt”, iar fostul preşedinte Barack Obama a încercat ani la rândul să interzică măcar armele de asalt.

“Au colegii o imagine a felului în care vor arăta niște desene animate cu Bugs Bunny și celelalte personaje cunoscute, alături de care au copilărit mulți dintre noi. Unul dintre personaje de obicei avea o pușcă. Nu mai are pușcă. Vânătorul avea acum o coasă, mică, pentru a nu fi încurajată folosirea armelor, deși puțin mai încolo erau niște batoane de dinamită”, i-a prezentat Claudiu Pândaru subiectul lui CTP.

“Așa contracarezi folosirea armelor de foc în SUA, unde un puști de 15 ani poate să aibă la dispoziție arme de asalt? Poate să-și facă rost, în momentul de față, de arme grele. S-a chinuit Obama ani de zile să interzică măcar armele de asalt, alea cu care poți să omori 50 de oameni în câteva minute sau într-un minut. Nici p-alea n-a reușit. În schimb, interzicem pușcociu din desenul animat. Demență totală!”, a fost răspunsul savuros al gazetarului.

Seria de desene animate „The Looney Tunes” a fost relansată de compania Warner Bros., acestea fiind adaptate „sensibilităţilor moderne”. Personajele principale nu vor mai folosi arme de foc, scrie digi24.ro.