Una dintre tabere din PSD a încercat să-i facă ofertă de revenire lui Victor Ponta.

Potrivit unor surse din PSD citate de știripesurse, unii social-democrați au discutat cu Victor Ponta pentru o revenire, însă răspunsul acestuia ar fi fost categoric. Victor Ponta a refuzat revenirea în PSD și le-a explicat foștilor colegi că își dorește să întărească Pro România.

Pe partea cealaltă, Victor Ponta negociază cu o serie de parlamentari PSD pentru a trece la Pro România. Liderii Pro România doresc să profite de situația incertă din PSD și pregătesc o serie de transferuri care ar putea lăsa coaliția de guvernare fără majoritate în Parlament.

De altfel, Ponta a transmis și un mesaj public către cei din PSD și a spus că odată ce s-a înjumătățit scorul partidului, mulți parlamentari actuali nu vor mai prinde un mandat în legislatura viitoare.

”Orice deputat și senator PSD știe că dacă ai ajuns de la 46% la 23%, cel puțin jumătate dintre ei nu vor mai avea unde să candideze. Noi vom analiza foarte atent să vedem pe cine primim, să nu mai avem surprize neplăcute.”, a declarat Victor Ponta.