Pentru Red December, discount-urile de până la 50% se vor aplica la multe produse, inclusiv la cele premium, din cadrul colecției LifeStyle.
„Universul Ferrari de pe Calea Victoriei se adresează tuturor. Prin această promoție, ne dorim ca magazinul să fie accesibil tuturor inclusiv din punct de vedere financiar. Ne bucurăm să-i vedem pe oamenii care ne trec pragul fericiți că au găsit ceva frumos și autentic. Acest entuziasm și interes neașteptat ne-a făcut să luăm decizia de a continua campania până la Crăciun. Iar mesajul pe care-l lansăm astăzi este Be Red – Be Ready – Be 50% ”, a declarat luni Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa, grupul din care face parte Ferrari Store.
Magazinul oficial Ferrari este al doilea ca mărime din Europa, după cel din Milano și comercializează produse ale colecțiilor LifeStyle și Fan pentru bărbați, femei și copii, îmbrăcăminte și accesorii de lux,  articole din fibre de carbon, souvenir-uri, ceasuri, high-tech, ediții limitate, articole decorative, modele reduse (machete), articole sport și jucării, articole pentru casă, cărți și reviste, obiecte motorsport & memorabilia.
Orarul de lucru este între 10.00 – 20.00 iar magazinul va fi deschis în mod excepțional și duminică, 18 decembrie.