ProCredit Bank S.A. plateste dobanda aferenta celui de-al doilea cupon al obligatiunilor emise de catre banca incepand cu data de 15.02.2007, informeaza un comunicat al Bancii.  

Prima emisiune de obligatiuni de la ProCredit Bank a avut o dobanda fixa de 8,50% pe an si a fost compusa de din 80.500 de obligatiuni de rangul I, negarantate, fiecare cu o valoare nominala de 500 RON si cu o maturitate de 3 ani.  

Potrivit comunicatului, plata dobanzii va fi efectuata prin intermediul BCR Securities SA iar detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi in orice moment in perioada 15.02. – 23.02.2007. 

Sumele neridicate de investitori in intervalul de plata a dobanzii vor fi disponibile la sediul BCR Securities, pe perioada maturitatii obligatiunilor, iar la expirarea termenului de 31 de zile, sumele vor fi disponibile la sediul ProCredit Bank si se vor prescrie conform legislatiei in vigoare. 

Rata dobanzii obligatiunilor este fixa de 8,50% pe an, iar dobanda aferenta primului cupon este de 21,4247 lei/obligatiune.  

Dobanda aferenta celui de al treilea cupon al obligatiunilor ProCredit Bank, va fi platita detinatorilor de obligatiuni inregistrati in registrul detinatorilor de obligatiuni la data de 10.08.2007, se mai arata in comunicat. 

ProCredit Bank Romania fost infiintata in 2002 si este rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare precum BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, DEG, ProCredit Holding (companie germana de investitii), si IPC.

Sursa: Capital 15 Februarie 2007