Începând cu 1 martie toți clienții vor plăti mai mult, dacă doresc să rămână în continuare clienți DIGI. Banii în plus vor fi resimțiiți la următoarea factură, chiar din luna martie, pentru că prețurile acelea mărite au fost deja aplicate. Tarifele nu fuseseră mărite din 2009.

Diferențele tarifare nu sunt foarte mari, dar dacă un client are în pachet mai multe abonamente, atunci chiar va simți o diferență.

Pentru a răspunde nevoii continue de dezvoltare și de creștere a calităţii serviciilor pe care vi le furnizăm, precum și pentru a reacţiona la creșterea continuă a costurilor pe care le suportăm, suntem nevoiţi să ajustăm tarifele. Astfel, de la 1 martie 2019, preţurile anumitor servicii furnizate de Digi | RCS & RDS se vor modifica. Chiar și după aceste modificări, preţurile serviciilor Digi vor continua să fie foarte atractive, spune cei de la Digi.

Abonamentele la internet fix vor avea următoarele prețuri:

Fiberlink 300 – 30 lei și ai internet cu viteză maximă de descărcare și încărcare de 300/150 Mbps, și viteză minimă de descărcare și încărcare de 200/100 Mbps.
Fiberlink 500 – 35 de lei;
Fiberlink 1000 – 40 de lei.

Abonamentele la televiziune vor avea următoarele prețuri:

Digi TV cablu analogic va costa 26 de lei, Digi TV cablu digital ajunge la 30 de lei, iar digital special va costa 31 de lei. Digi TV Satelit Popular va costa 17 lei, abonamentul de bază ajunge la 25 de lei și bază special la 26 de lei.

Extra-opțiunile Digi cablu și satelit vor crește și ele. Pentru canalul Film Now trebuie să dai trei lei, pentru HBO 13 lei pe lună, pentru canalele pentru adulți un leu  și pentru MaxPack vei da 15 lei.De asemenea, Digi 4K pe cablu va costa cinci lei, iar pachetul Maghiar pe satelit va costa un leu.