După ce meciul de protecție a fost unul extrem de tensionat la Exatlon, Ciprian Mariș și Călin Șerban au ajuns să se bată pentru rămânerea în concurs. A fost un scor de 10-6 în favoarea Războinicilor, care au trimis Faimoșii în fața unui duel. Inițial Mario Fresh s-a autopropus pentru a se bate la duel, dar antrenorul Vladimir Drăghia a ales să meargă în meciul supraviețuirii cu Ciprian Mariș și Călin Șerban.

Ciprian Mariș a povestit cu ce probleme uriașe s-a confruntat în carieră. Concurentul de la Exatlon a riscat și amputarea piciorului. „Aveam 19 ani si eram la mijlocul carierei. Am cazut cu genunchiul intre saltele si m-am lovit direct de ciment. M-a durut, dar am mers in continuare la antrenament. Am stat vreo doua saptamani in spital, si apoi am avut o perioada mai slaba, in competitii, din cauza recuperarii”, a povestit Ciprian Mariș.

Faimosul de 28 de ani a rămas în concurs, după ce a trecut în duelul de supraviețurie de colegul de echipă, Călin Șerban, în vârstă de 43 de ani. Ciprian Maris a câștigat confruntarea și a rămas la show-ul din Republica Dominicană. El a rememorat perioada tinereții când a avut cu adevărat momente grele în viață.„Am avut si operatii in care era posibil sa imi amputeze piciorul. Am avut o infectie la genunchi pe care am lasat-o netratata, iar cand am mers la doctor, intr-un final, acestia mi-au spus ca daca mai stateam 2-3 zile se putea ajunge la amputare.”, a povestit luptătorul clujean, conform Fanatik.ro.

Te-ar putea interesa și: