Prinţul Harry va avea un post de conducere  într-o firmă de coaching cu sediul în San Francisco, infromează AFP. Potrivit sursei citate, prinţul Harry va reprezenta BetterUp, un start-up specializat în sprijinirea personalizată a angajaţilor pentru a-şi îmbunătăţi competenţele şi performanţele.

Este foarte bine cunoscut faptul că inclusiv când era la Casa Regală, Harry s-a ocupat de acțiuni caritabile, iar un lucru similar îl va face și acum în California. Mai exact, în calitate de “responsabil”, ducele de Sussex “va continua activitatea sa de mai mulţi ani”, adică să “educe şi să inspire comunitatea noastră şi să promoveze importanţa menţinerii sănătăţii mintale în mod preventiv”, a declarat fondatorul şi patronul societăţii Alexi Robichaux în comunicat.

Prințul Harry a făcut și el o declarație. Mai exact, ducele de Sussex susține că o stare mentală sănătoasă este o prioritate care poate dezvolta potențialul unei persoane.

“Sunt ferm convins că a ne concentra pe sănătatea noastră mintală şi prioritizarea acesteia oferă acces la potenţial şi oportunităţi pe care nu le-am ştiut niciodată că le avem în noi”, a spus prinţul Harry.

Cu ce se ocupă compania BetterUp

Potrivit AFP, BetterUp angajează mai mult de 270 de persoane şi coordonează o reţea de aproape 2.000 de antrenori, pentru clienţi precum NASA, Chevron, Snap, Warner Media, etc.

În prezet, compania este lider mondial de coaching, de consultanţă şi mentorat pe aplicaţii mobile. În ceea ce privește platforma, aceast sa combină ştiinţa comportamentală, inteligenţa artificială şi metodele de formare pentru dezvoltarea personală şi profesională.

BetterUp a fost fondată în anul 2013 și a reușit să strângă recent 125 de milioane de dolari, pentru că societatea nelistată la Bursă a fost evaluată la mai mult de un miliard, mai exact la 1,73 miliarde dolari la sfârşitul lui februarie.

De menționat este faptul că, Meghan Markle și prințul Harry au decis să se retragă anul trecut din Familia regală britanică. Ducii de Sussex au generat un imens scandal la acel moment, iar situația a luat amploare odată cu interviul acordat la începutul lunii martie.