Sora lui Meghan Markle a anunțat că Prințul Harry și Meghan Markle se îndreaptă spre divorț, după controversatul interviu realizat de Oprah. Samantha Markle, sora lui Meghan Markle, care nu are nicio relație cu ducele și ducesa de Sussex, a declarat că mariajul lor poate fi salvat doar cu ajutorul unui consilier de specialitate, relatează The Sun.

Totuși, nu există dovezi care să sugereze că Meghan și Harry se îndreaptă spre divorț. Ducesa a spus, în cadrul interviului cu Oprah, că ea și Prințul Harry sunt foarte fericiți împreună.

Cu toate acestea, sora de tată a ducesei, Samantha, a declarat pentru TMZ: “Văd că se termină cu divorțul. Cu excepția cazului în care primesc consiliere și își vor cere scuze de la cei pe care i-a denigrat în acești de doi ani”

„Nimic în acest sens nu a fost cinstit și daunele aduse regale au fost masive – mai ales acum”, a declarat Samantha Markle.

Meghan Markle și Prințul Harry, în prag de divorț?

În timpul discuției sale cu Oprah de săptămâna trecută, Meghan a spus că nu a mai ținut legătura cu Samantha de mai bine de două decenii. Totuși,  Samantha a contestat acest lucru, susținând ulterior că a văzut-o ultima dată pe ducesă în 2008.

Samantha Markle. The Sun

Membrul înstrăinat al familiei a fost criticat pentru că i-a exploatat numele lui Meghan în trecut.

În timpul unui apel video online cu TMZ, Samantha a sugerat că Harry ar putea fi nefericit. Aceasta a spus: „Poate că deja își pune întrebări. Haide, nu are 12 ani. A fost în armată. Trebuie să aibă un sentiment de„ Oh, Doamne, tot ce ai spus că este o minciună” (nr. referindu-se la soția sa, Meghan Markle).

Samantha a adăugat: „Ce bărbat ar fi fericit sau confortabil cu asta? În momentul în care cred, începe să se opună sau să se retragă, cred că poate deveni complicat, dacă nu are un avocat foarte bun. Nu știu ce se va întâmplă.”

Când a fost întrebat de Oprah dacă are regrete, Harry și-a exprimat foarte clar sprijinul pentru soția sa. „Sunt foarte mândru de noi. Sunt atât de mândru de … Sunt atât de mândru de soția mea.”, a declarat prințul Harry.