Global Trade Center (GTC) in colaborare cu Aura Europe vor deschide maine, la Buzau, primul mall din lantul Galleria. Complexul este situat pe Blvd. Unirii 301A, intr-o zona ce va deveni viitorul parc comercial al orasului. Mallul este construit pe 2,1 hectare si are o suprafata construita de 20.000 metri patrati.

Planul prevede 60 de magazine dispuse pe doua nivele  si un cinematograf cu sase sali. Particularitatea mallului buzoian este faptul ca, printre magazinele de haine, incaltaminte si cosmetice se va afla si unul de bricolaj, sub brandul turcesc Tekzen. In afara de cinema, in zona de relaxare vor fi o serie de restaurante, cafenele si fast-fooduri. Pentru vizitatorii cu masini, complexul are si o parcare supraterana de 300 de locuri.

In planul de dezvoltare mai sunt vizate mai multe orase de peste 75.000 locuitori. Urmatoarele doua malluri Galleria vor fi deschise in acest an in Piatra Neamt (strada general Nicolae Dascalescu) si in Suceava (la intersectia Blvd. 1 Decembrie cu DN85). Urmatoarele proiecte Galleria vor fi construite in Galati (Str. Prelungirea Brailei), Arad (Calea Aurel Vlaicu) si Bistrita (Calea Moldovei).