Compania belgiana Bel Rom Real Estate inaugureaza maine galeria comerciala Promenada Mall din Tirgu Mures. Complexul este localizat in parcul comercial European Retail Park Tirgu Mures alaturi de alti trei mari operatori: Auchan, Baumax si Media Galaxy.

Promenada Mall are o suprafata de 18.000 mp si gazduieste 90 de magazine de marca, o zona de restaurante si cafenele, un cazino si un cinema multiplex. De asemenea, in incinta Promenada Mall, consumatorii beneficiaza de servicii bancare prin filialele a doua banci.

Printre retailerii prezenti in cadrul centrului comercial, se afla: Spider, Steilmann, Kenvelo, Deichman, Leonardo, Bata, Otter, Puma, Hervis Sport, Orsay, Jolidon, Miniblu, Alpha Bank, Banca Transilvania.

“Odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, oportunitatile de afaceri au crescut exponential, tot mai multe companii multinationale exprimandu-si interesul de a actiona in acest spatiu. Compania Bel Rom Real Estate  aflata la a doua investitie majora in Romania, nu poate decat sa se bucure ca a intuit din timp potentialul pietei romanesti” – Carl Decoopman, oficial al Bel Rom Real Estate.

European Retail Park Tirgu Mures se intinde pe o suprafata de 140.000 mp, suprafata totala construita a parcului fiind de 70.000 mp avand o parcare de 1.500 locuri. Valoarea investitiei este de 60.000.000 euro. Bel Rom Real Estate a anuntat deschiderea de parcuri comerciale similare in mai multe orase  romanesti printre care Bacau, Braila, Deva si Focsani. Valoarea totala estimata a investitiilor se ridica la aproximativ 500 milioane de euro.

Sursa: Capital