BenQ a anuntat astăzi lansarea noului monitor LCD wide, cu o diagonală de 26 inch. Noul model T261W, cu un design exclusivist include funcţii şi caracteristici practice, precum Dynamic Contrast, oferind performanţă în rularea aplicaţiilor uzuale de afaceri, educaţionale sau pentru consumatori. Fiabilitatea demonstrată şi valoarea adăugată ridicată transformă noul model de 26 inch în soluţia ideală de adoptat în tranziţia la monitoarele cu ecran wide, atât în cazul utilizării ca ecran principal, cât şi în cel al utilizării împreună cu un notebook.

Rata superioară de contrast, rularea de conţinut video de înaltă definiţie şi display-ul mare poziţionează modelul T261W ca un ecran LCD ideal, atât în zona business, cât şi în zona gaming. Permiţând obţinerea unei rate de contrast dinamice de 2500:1, funcţia Dynamic Contrast Ratio ajustează şi optimizează automat nivelul de luminozitate al fiecărei scene. Ca rezultat, nuanţele de negru sunt mai intense ca oricând, permiţând evidenţierea cu claritate a celor mai subtile şi întunecate detalii. Avantajele oferite de Dynamic Contrast Ratio sunt completate de un timp de răspuns de 5ms pentru obţinerea unei clarităţi excepţionale, oferind imagini fără distorsiuni în timpul rulării de conţinut video sau de jocuri.

BenQ, primul producător de monitoare LCD certificat Vista, le oferă utilizatorilor prin noua certificare Vista Premium, posibilitatea de a folosi în siguranţă toate funcţiile de divertisment, business şi multimedia ale noului sistem de operare Windows Vista.

Sursa: BenQ