Renault organizează în reţeaua de concesionari din România operaţiunea „Porţi deschise”, în perioada 12-15 noiembrie, pentru noul model Fluence.

Cu această ocazie, publicul va putea studia, testa ţi obţine toate informaţiile despre berlina Renault. La acţiune participă toţi cei 44 de concesionari Renault din ţară.

Renault a lansat modelul Fluence pe piaţa românească în data de 8 poctombrie. Acesta este al 14-lea model Renault lansat într-un interval de 18 luni şi al patrulea adus în acest an în România după Laguna Coupé, Clio Estate şi noul Megane.

Renault Fluence dispune de o gamă de motorizări formată din două propulsoare alimentate cu benzină (1.6-16v 110 CP, şi 2.0-16v 140 CP) şi două motoare diesel (1.5dCi 85 CP, şi 1.5dCi 105 CP). Deocamdată însă, motorul de 2.0 litri nu este disponibil pe piaţa românească.

Pe de altă parte, pentru propulsorul pe benzină 1,6-16V 110 CP este disponibilă, pe lângă transmisia manuală şi cea automată BVA. Cele patru versiuni de echipare sunt, ca şi până acum, Authentique, Expression, Dynamique şi Privilege.

 

Te-ar putea interesa și: