Cam asa arata o parte din CV-ul tanarului Mircea Baldean. Ultimul premiu luat de acest sibian este Planeta de Aur ‘98 pentru cel mai bun site de web, acordat pentru portalul Click&Go!.
„Ideea mi-a venit atunci cand am observat ca nu prea existau portale in Romania, ci mai mult motoare de cautare. Un index bazat pe directoare, unde informatia sa fie clasificata, era ceva nou si interesant, era o provocare”, ne spune dl Baldean. intr-adevar, pe Click gasim o multime de categorii, cu resurse adaugate chiar de catre vizitatorii site-ului.
Este o alta idee buna a lui Mircea Baldean, lucru care scurteaza mult inregistrarea unui web-site. Impactul asupra publicului a depasit asteptarile, numarul de resurse indexate fiind acum in jur de 1000, dupa numai sase luni de activitate. Serviciile s-au diversificat si ele, in sensul ca pe Click se gasesc acum stirile zilei, furnizate de Radio Contact, informatii meteo pentru fiecare mare oras din tara, actualizate in fiecare ora, o modalitate interesanta de promovare reciproca (intre Click si cel ce a inregistrat un site) etc. Proiectele de viitor sunt ambitioase. „Am inceput sa incasam deja bani din publicitate, dar nu sume importante. Oricum, e bine, pentru ca jucam inca de la inceput pe o piata aflata in formare. in toamna, dorim sa oferim o solutie de comert electronic, un magazin virtual”, ne destainuie dl Baldean. Aflat in proprietatea firmei Verena Internet, portalul Click&Go este o investitie de viitor, a carei evolutie nu poate aduce decat pe profit.
https://www.click.ro