Pozele spion, realizate de jurnaliștii din Anglia, arată clar că viitorul Porsche 911 Cabriolet va păstra, în detaliu, caracteristicile variantei Coupe. Mai exact, un ampatament mărit față de verisiunea anterioară, blocuri optice față ceva mai mari și stopuri foarte înguste. Singura diferență este, logic, înlocuirea plafonului metalic cu un soft-top. Conform celor de la AutoExpress, cabrioletul va fi cu câteva kilograme mai greu decât varinata Coupe, dar mai ușor decât actualul 911 Cabriolet cu circa 50 kg. Asta grație caroseriei, în mare parte, din aluminiu.
În privința propulsiei, Porsche 911 Cabriolet Carrera va fi dotat cu un motor cu șase cilindri în linie de 3,4 litri care dezvoltă 350 CP. Carrera S, cu propulsorul său boxer de 3,8 litri și 400 CP, consumă acum cu 15% mai puțin combustibil decât varianta precedentă, în ciuda creșterii puterii cu 15 CP.
Conform presei britanice, ofensiva Porsche nu se va opri aici. Tot anul viitor va fi lansată și versiunea cu tracțiune integrală a noului 911, pentru ca, în 2013 să apară 911 Turbo și GT3. În același an sau, cel mai târziu, în 2014, este așteptat un Porsche 911 cu propulsor hibrid.