Victor Ponta nu a stat deoparte și a prezentat pe o rețea de socializare mai multe fotografii în care Claudiu Manda apare, relaxat și zâmbitor, alături de mai toți liderii importanți ai PSD. Comentariul care însoțește postarea fostului premier este categorică: Se schimbă PSD, aluzie la declarația făcută de actualul europarlamentar al PSD privind nevoia de schimbare în partid.

„Unii spun ca sunt mai radical. Poate ar trebui sa spunem aici cateva lucruri pentru Congres. Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice”, a declarat, în urmă cu câteva zile Claudiu Manda. El a adaugat ca PSD nu mai trebuie sa faca greseala ca „unii care nu stiu sa se exprime” sa arunce „la gunoi” munca intregului partid. El nu a spus la cine se referă.

În prima poză, Claudiu Manda se află alături de soția sa, Lia Olguța Vasilescu și de Liviu Dragnea, pe atunci președinte al PSD. Cei trei par destinși iar Dragnea este foarte vesel.

Relaxat și zâmbitor, alături de premier

În cea de-a doua poză, Claudiu Manda este alături de Viorica Dăncilă, căreia îi arată ceva în telefonul său mobil. Și de această dată, europarlamentarul PSD este relaxat, iar Viorica Dăncilă, pe atunci premierul României este zâmbitoare.

Într-o a treia fotografie, Claudiu Manda se află umăr la umăr cu fostul premier Mihai Tudose. Acesta a revenit în PSD după o perioadă în care s-a aflat în prima linie în partidul lui Victor Ponta. De altfel, Tudose este coleg la Bruxelles cu Manda, numai că unul a intrat pe listele Pro România (Tudose) iar celălalt pe listele PSD (Manda).

Alături de încă un premier

Ce a încercat să facă lângă ultimul președinte al PSD

Ultima poză prezentată de Ponta este cea care ni-l afișează pe Claudiu Manda lângă președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Și aici, soțul Liei Olguța Vasilescu este relaxat și, chiar mai mult, încearcă să imortalizeze momentul petrecut alături de actualul șef al PSD cu telefonul mobil.