Fostul premier Mihai Tudose s-a reînscris în PSD, adeziunea sa de revenire în partid fiind făcută publică miercuri de primarul de Brăila, Marian Dragomir.

Mihai Tudose a revenit în PSD

Mihai Tudose intră în echipă! Cel mai bun Prim-ministru, brăileanul care a semnat şi demarat cel mai important proiect pentru sud-estul României – Podul peste Dunăre, revine în forţă la PSD. Cu prietenie şi respect, a fost rândul meu să semnez recomandarea lui pentru a reveni la PSD. Nu a fost uşor, dar la final a ales echipa de la Brăila. Oamenii fac diferenţa”, a scris Dragomir pe contul său de socializare.

Marian Dragomir a mai precizat că, în martie 1999, când a intrat în politică, Mihai Tudose era preşedintele organizaţiei de tineret a social-democraţilor.

„Am crescut împreună, am evoluat diferit, dar de fiecare dată am susţinut Brăila. Am luptat cu adversari politici, ne-am asumat riscuri şi în ultima perioadă am luat atitudine împotriva celor care au încercat din interior sa pună interesul lor înaintea normalităţii. Acum vom lupta cu cei care încearcă azi să şteargă Brăila de pe harta investiţiilor. Împreună vom pune pe primul loc proiectele Brăilei şi modernizarea PSD. Mulţumesc, Mihai”, a mai scris Dragomir.

Europarlamentarul Mihai Tudose şi-a dat demisia din Pro România pe 2 decembrie 2019, cererea adresată organizaţiei judeţene Brăila fiind postată pe Facebook.

”Vă rog să luaţi act de de demisia mea din calitatea de membru al Pro România. Motivele acestui act şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”, se arată în cererea de demisie.