‘Aceste declaraţii ale celor care erau la Putere nu neapărat miniştri, liderul PDL Emil Boc, toată lumea ne spune că ţara este într-o situaţie extraordinar de bună şi de aceea au căzut ei de la putere. Haideţi să fim mult mai serioşi şi o să vă prezint în maxim o lună de la învestirea guvernului un audit asupra realităţii noastre. Nu suntem într-o situaţie atât de fericită, iar semnalele că noi plecăm, dar vă lăsăm cămările pline, dvs ştiţi foarte bine cămările sunt pline cu obligaţii şi datorii’, a afirmat Victor Ponta, la finalul întâlnirii avute cu delegaţia FMI, Băncii Mondiale şi Comisiei Europene.

Întrebat dacă mai găseşte ceva documente în ministere după ce zilele trecute se relata că se pleacă cu cutii de dosare din instituţii, Ponta a răspuns că până la urmă nimic nu se pierde.

‘Sincer să fiu nu ştiu cine cu ce pleacă. Mă bazez pe vigilenţa presei pentru că altfel nu cred că putem noi să mergem la uşile ministerelor să păzim. Dar în ziua de azi, până la urmă, nimic nu se pierde dacă vrei să cauţi neapărat’, a subliniat Ponta.

Premierul desemnat i-a mulţumit ministrului în funcţie al Finanţelor, Bogdan Drăgoi, pentru că a dat curs invitaţiei sale de a paticipa la întâlnirea cu delegaţia FMI. Victor Ponta a explicat că Bogdan Drăgoi nu avea nici o obligaţie instituţională sau legală de a veni la întâlnirea cu reprezentanţii FMI, dar că a făcut-o dintr-un spirit de cooperare şi responsabilitate.
SURSA: Agerpres