Anul trecut, pe 12 decembrie, agenta de jucători a formulat o plângere penală în care îl acuza pe Laurențiu Reghecampf că ar fi scos dintr-un cont deschis pe numele lui, fără permisiune, sume de aproximativ un milion de euro pe care și i-a însușit.

De asemenea, a fost acuzat că ar fi sustras două ceasuri de lux, de 157.000 de euro și 75.952, 50 euro, precum și mai multe bijuterii în valoare de peste 400.000 de euro.

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf?

După ce ambele părți au fost audiate, oamenii legii au decis să claseze dosarul. Cu alte cuvinte, antrenorul este nevinovat.

„Cu privire la bunurile menționate în plângere, arată faptul că acestea sunt bunuri comune ale familiei, nu le-a sustras, întrucât sunt căsătoriți legal. Cu referire la ceasurile menționate în plângere, arată faptul că nu le mai are în posesie, acestea fiind ceasuri bărbătești, cumpărate de el și a dispus de ele așa cum a dorit, deține documente de proveniență pentru acestea, respectiv extrasele bancare de cont de unde s-a făcut plata pentru ele.

În referire la bijuterii, acestea nu sunt individualizate în plângere decât generic, acestea nu au ajuns niciodată în posesia sa”, au notat polițiștii, după audierea lui Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.ro.

Nu a fost vorba de furt

După ce Anamaria Prodan  l-a acuzat pe fostul său soț că i-ar fi furat bunurile din două containere din casa din Dubai, polițiștii au ajuns la concluzia că nu se poate vorbi de furt, fiind vorba de bunuri comune. De aceea, dosarul a fost clasat.

„În urma cercetărilor effectuate s-a stabilit faptul că bunurile despre care se face referire în plângerea penală formulată sunt bunuri comune ale ambilor soți, care sunt căsătoriți sub regimul comunității legale de bunuri, situația în care ambii soți dețin deopotrivă atât posesia, cât și detenția liberă a bunurilor comune. (…)

Ambii soți au drept de administrare și de posesie asupra acestora. În referire la bunurile din cele două containere despre care persoana vătămată a precizat că sunt furate de soțul său, acestea sunt comune și sunt depozitate în containerele ce fac obiectul cauzei, iar ambele părți au acces, dar și drept de administrare și de dispoziție asupra acestora, bunurile nefiind însușite exclusiv de numitul Reghecampf Laurențiu, fiind atașate la dosarul cauzei prin care s-a constatat faptul că persoana vătămată a primit diferite bunuri din cele două containere în momentul în când le-a solicitat.

În referire la bijuteriile cu o valoare estimată de persoana vătămată la peste 400.000 de euro, acestea nu au fost individualizate în niciun fel pe parcursul efectuării cercetărilor în cauză și nici nu au fost depuse la dosarul cauzei documente de proveniență pentru acestea”, au stabilit anchetatorii.