"Incredibil, dar adevărat – PSD începe abia acum să se gândească cum să pună în practică promisiunile electorale – aflăm că de fapt vor să modifice Codul Fiscal şi să nu mai scadă taxele aşa cum ei înşişi au decis în urmă cu un an. Unde scria asta în Programul lor de guvernare? Cum rămâne cu minciuna prin omisiune? Cum rămâne cu siguranţa de până acum ca erau bani pentru toate promisiunile? Pentru aşa ceva trebuie să îşi asume singuri prorogarea! Să înţeleagă lumea cum e cu gardul şi leopardul!", a punctat Dragoş Pîslaru.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, marţi, că premierul Dacian Cioloş şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au avut marţi dimineaţa o convorbire telefonică, în cadrul căreia au discutat despre prorogarea unor termene ale unor măsuri fiscale.

Liviu Dragnea a anunţat, în 7 decembrie, că PSD are în vedere trei direcţii majore ale bugetului de stat pe 2017 – creşterea veniturilor populaţiei, investiţii masive în mai multe domenii şi reducerea taxelor, adăugând că social-democraţii sunt pregătiţi să prezinte proiectul de buget în Parlament în maximum 10 zile de la instalarea Guvernului. (Sursa: Agerpres)