Orange, liderul pieţei locale de telecomunicaţii, a adăugat un nou tip de abonament în portofoliu, care oferă convorbiri nelimitate cu până la 5 numere favorite din reţea şi între 400 şi 1.100 de minute în reţea pentru apeluri către alte numere.

După Delfin, Fluture şi Panteră, Orange a lansat, astăzi, un abonament denumit Pinguin. Sub simbolul Pinguin există patru abonamente care le oferă utilizatorilor posibilitatea să comunice nelimitat cu până la 5 numere favorite din reţea. Astfel, cu abonamentul Pinguin de 9  euro, clienţii îşi pot alege 2 numere favorite, cu Pinguin de 12 euro pot alege 3 numere, cu Pinguin de 15 euro – 4 numere, iar cu Pinguin de 20 de euro – 5 numere favorite.

„Lansarea celui de-al patrulea plan tarifar în portofoliul de abonamente face parte din strategia care stă la baza conceptului de segmentare a ofertelor în funcţie de necesităţile actuale de comunicare ale clienţilor”, a declarat Bianca Bărdaş, Consumer Marketing Manager-Postpay Orange România.

De asemenea, în funcţie de abonamentul Pinguin ales, clienţii primesc între 400 şi 1.100 de minute în reţea pentru apeluri către alte numere decât cele din grupul favorit şi între 100 şi 200 minute pentru apeluri către alte reţele naţionale. Cei care aleg un abonament Pinguin pot achiziţiona un telefon mobil la preţuri speciale, începând de la 1 euro.

SURSA: Orange

Te-ar putea interesa și: