Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, dintre cele 413 locuri de muncă disponibile pentru muncitorii calificaţi, cele mai multe (100) sunt pentru de agent de securitate, operator confecţioner din industria de îmbrăcăminte – ţesături, tricotaje şi materiale sintetice (88) şi vânzător (53). Se mai caută tâmplar mecanic la frezat şi găurit (20) şi îngrijitor clădiri (28).

Pentru absolvenţii de studii medii, AMOFM Bucureşti a înregistrat 39 locuri vacante, iar cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru agent de vânzări şi tehnician pentru sisteme de detecţie, supraveghere video, control acces (câte patru).

Un număr de 50 locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, între care se află cinci posturi de şef departament mărfuri alimentare-nealimentare şi tot atâtea de consultant fiscal.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM Bucureşti oferă 40 posturi libere, între care nouă de curier şi 20 de manipulant mărfuri. Se mai caută cinci lucrători necalificaţi pentru metalurgie şi tot atâţia ambalatori manuali.

Persoanele interesate să ocupe unul dintre cele 542 locuri de muncă vacante pot contacta agenţiile locale pentru ocuparea forţei de muncă, aflate în cele şase sectoare din Bucureşti.