Deschiderea oficială vine împreună cu o ofertă de Black Friday, unde cele mai multe produse vor avea reduceri de până la 80%.

Prima franciză Pegas a fost pusă pe picioare în cinci săptămâni de la achiziție. În tot acest timp, francizatul a primit ajutor important în toate direcțiile de implementare, de la alegerea spațiului optim pentru vânzarea de biciclete până la mobilier și produse, de la pregătirea personalului până la partea de service. Astfel că în magazinul din Brașov se vor regăsi absolut toate modelele de biciclete aflate în portofoliul Pegas, precum și o varietate generoasă din produsele și accesoriile aflate pe site.

”Mi-am dorit foarte mult să promovez un brand cu renume pe piața bicicletelor din România, o bicicletă a copilăriei mele, prima, de altfel. Cred că este extrem de important ca populația să conștientizeze beneficiile aduse în viața noastră de mișcarea fizică și este și de datoria noastră să promovăm un stil de viață sănătos”, a declarat Mădălina Grădinariu, proprietarul primei francize Pegas.

Perioada de iarnă va fi folosită pentru promovarea locală și pentru pregătirea produselor pentru 2019, adaptate specificului de clienți din zonă. Iar planurile sunt ca vara viitoare să mai deschidă un punct de lucru în oraș.

Pegas a ajuns anul acesta la 8 magazine proprii, în București, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Suceava și Constanța, dar vinde bicicletele în 300 de magazine partenere. Producția a ajuns să depășească 25.000 de biciclete pe an și 28 de modele.