Antena 3  a fost postul a avut cea mai bună audienţă pe publicul comercial 18-49 de ani dintre toate staţiile de ştiri, în intervalul în care președintele Klaus Iohannis a dat declarațiile cu privire la protestele din Piața Victoriei. Cu 1,2 puncte de rating, Antena 3 a devansat Realitatea TV, Digi, Romania TV și B1 TV.

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut apel, luni, la societatea civilă să nu se lase descurajată de actuala situaţie, însă a subliniat că apelul său nu este unul la revoltă, ci la responsabilitate şi implicare.

„Fac un apel la societatea civilă. Nu vă lăsaţi descurajaţi de actuala situaţie, lucrurile se pot schimba în bine, este nevoie de efortul nostru, al tuturor! Este foarte important ca societatea civilă să fie vie şi vigilentă, să se implice cu toată forţa în viaţa socială şi politică întrucât contribuţiile ei din ultimele decenii sunt incomensurabile pentru evoluţia democraţiei româneşti”, a transmis Iohannis, în mesajul public adresat luni ca urmare a evenimentelor din ultimele zile.

El a evidenţiat că apelul său nu este unul la revoltă, ci la responsabilitate şi la implicare. „Doar împreună putem să schimbăm această stare de lucruri”, a declarat şeful statului.