Alertă totală în Bucureşti. La doar 48 de ore de la incendiul de la Institutul Matei Balş, sunt probleme mari într-un alt mare spital. Pacienţii de la Terapie Intensivă au fost evacuaţi. Este alertă în Bucureşti.

Probleme mari într-un mare spital din Bucureşti

Este alertă într-un alt mare spital din Bucureşti. S-a produs un nou incident în urmă cu doar câteva minute. Primele informații arată că la Spitalul „Sf Pantelimon” mai mulți pacienți au fost evacuați dintr-un corp de clădire după ce s-a produs fum din cauza unui tub de neon care s-a defectat.

În salonul de terapie intensivă erau trei pacienți, care au fost evacuați și nu au fost afectați, potrivit managerului spitalului. Acesta a declarat că a fost vorba despre un neon care nu a mai funcționat și a început să iasă fum, dar nu a fost vorba de flacără.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără.

Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat ulterior într-un comunicat Spitalul Sfântul Pantelimon.