Pentru că suntem într-o permanentă căutare de soluţii intuitive menite să simplifice viaţa partenerilor şi a afiliaţilor noştri, am conceput un produs inovativ care păstrează toate avantajele tichetelor de hârtie la care am adăugat simplitate, siguranţă şi rapiditate.  Aşadar, client, partener afiliat ori salariat, te invităm să faci cunoştinţă cu Viitorul tichetelor de masă, cardul Ticket Restaurant®.

Cardul de masă Ticket Restaurant® este o alternativă modernă şi sigură la tichetele de masă pe hârtie, fiind dezvoltat sub licenţa MasterCard® şi prevăzut cu CIP. Poți aproba tranzacțiile prin introducerea codului PIN, însă pentru plăţi rapide, sub 100 lei, beneficiezi de tehnologia "Contactless”, care nu necesită introducerea PIN-ului.

Ca şi tichetele pe hârtie, aceste carduri de masă sunt reglementate de prevederile Legii nr. 142/1998, modificată de Legea 291/2013 şi de normele de aplicare ale acesteia. Astfel, tichetele de masă pe card se bucură de scutire de la plata taxelor salariale și patronale şi deductibilitate de la plata impozitului pe profit.

Cardurile pot fi folosite pentru achitarea meselor sau pentru cumpărături de produse alimentare, la restaurantele și magazinele din reţeaua de acceptare, atât online, cât şi în locaţiile fizice. Cardurile Ticket Restaurant sunt deja acceptate de peste 4.000 de comercianți parteneri, reprezentând cea mai mare rețea afiliată la un card de masă la nivel național.

Edenred oferă tuturor posesorilor de card acces permanent la informaţii despre soldul cardului şi istoricul tranzacţiilor prin intermediul aplicaţiei mobile Ticket-On-the-Go®, prin contul web disponibil la adresa www.ticketrestaurantcard.ro, sau prin apel la numărul de telefon 021 301 33 66.

La momentul achitării produselor în unităţile alimentare, de pe cardurile de masă va fi reţinută valoarea integrală a produselor cumpărate, chiar dacă aceasta presupune utilizarea de fracţii din valoarea nominală a tichetului. Așadar, poți folosi cardul pentru a efectua plăți oricât de mici!

Cardul permite plăţi rapide prin simpla apropiere a cardului de cititorul special în cadrul unităţilor care afişează sigla "contactless". În cazul sumelor mai mari de 100 lei, se va solicita introducerea codului PIN. Un alt avantaj este faptul că tichetele de masă pe card nu impun existenţa unui cont bancar, așadar nu implică niciun cost sau acte suplimentare pentru utilizatori.

Află mai multe detalii despre beneficiile cardului Ticket Restaurant® pe www.viitorultichetelor.ro şi alege să faci parte dintr-un viitor simplu, sigur şi practic!