107-14131-oskar5.jpgBT Securities, societate de brokeraj, pentru că este primul intermediar din România care a fost autorizat să tranzacţioneze acţiuni pe Bursa de Valori din Viena. De la începutul anului, Bursa din Viena a autorizat doi noi intermediari internaţionali. În prezent, la Viena acţionează 83 de intermediari, din care 44 internaţionali.

107-14132-oskar4.jpgDeloitte Central Europe, pentru că a numit din România două dintre cele 17 persoane cu care şi-a majorat, săptămâna trecută, numărul de parteneri. Cei selectaţi din ţara noastră sunt Alexandru Reff, partener servicii juridice, şi Antonis Ioannides, partener tranzacţii. Adunarea noilor parteneri a avut loc anul acesta în România, ţară în care Deloitte a raportat o creştere medie de 40% a veniturilor în ultima perioadă. Deloitte Central Europe are activităţi în 17 ţări.

107-14133-oskar3.jpgD-Link România, reprezentanţa locală a liderului mondial de soluţii complete pentru reţele de computere destinate consumatorilor individuali şi companiilor – Lasting System, pentru donaţiile de echipamente care au făcut posibilă înfiinţarea laboratorului  avansat de proiectare şi administrare a reţelelor şi serverelor la Universitatea „Politehnica“ din Timişoara. Donaţia include echipamente de reţea, echipamente de comunicaţii wireless şi VoIP, în valoare de 12.000 de euro.

107-14134-oskar2.jpgCisco România, pentru că proiectul său, NetReady, ajuns la cea de-a doua ediţie, a selectat 115 studenţi pentru a fi susţinuţi în dezvoltarea unei cariere în domeniul soluţiilor de telecomunicaţii. Tinerii vor susţine gratuit examenul CCNA şi îşi vor putea dezvolta cariera la unul dintre partenerii programului. Programul NetReady a fost înfiinţat ca răspuns la deficitul de specialişti prognozat în domeniul IT din România.

107-14135-oskar1.jpgOffice Depot, liderul mondial în furnizarea de servicii şi produse de birotică, pentru că a inaugurat la Cluj-Napoca primul centru european de servicii financiare al firmei. În noul centru lucrează 227 de angajaţi, în domeniul financiar-contabil, urmând ca până la sfârşitul anului curent, totalul acestora să ajungă la 400. Centrul clujean oferă servicii pentru Marea Britanie, Germania, Franţa, Spania, Olanda, Belgia, Italia. Vânzările anuale ale Office Depot au atins 15,5 miliarde de dolari în 2007.