Clinica Ortodent a fost înfiinţată acum şapte ani de dr. Emilia Gheorghiu-Milicin şi a crescut acum de la 4 scaune de tratament la 7 scaune. În decursul celor şapte ani, investitia s-a ridicat la aproximativ 450.000 euro, sumă în care este inclusă şi investiţia în noul sediu.

"Asteptarile noastre se ridica la a avea aceeasi crestere constanta pe care am avut-o in cei 7 ani si anume de aproximativ 20-30%. Numarul maxim de pacienti la care am dori sa ajungem este de 40-50 pe zi", spune Emilia Gheorghiu-Milicin.

Potrivit acesteia, clinica se adresează publicului în general, "având în vedere că 98% din populaţie are nevoie de tratamente ortodontice din considerente funcţionale". 
"Ţintim spre o educare a publicului asupra problemelor ortodontice şi consecinţelor acestora pe termen lung, care în timp îi va face pe aceştia să caute serviciile noastre pentru îmbunatăţirea stării de sănătate generală", a mai spus Emilia Gheorghiu-Milicin.

Ortodonţia este ramura stomatologiei specializată în diagnosticarea, prevenţia şi tratamentul iregularităţilor dentare şi dento-faciale.