Orange România, liderul pieţei locale de telecomunicaţii, a lansat astăzi PrePay Suporter, o cartelă dedicată comunităţilor de suporteri ai fotbalului care include oferte de comunicare personalizate, informaţii în timp real şi conţinut mobil despre echipa favorită.

Cu PrePay Suporter, clienţii Orange primesc o serie de beneficii gratuite pentru a comunica pe mobil şi sunt înscrişi automat la serviciul FAN pentru a fi mereu în contact cu noutăţile despre echipa favorită.

La reîncărcarea cartelei PrePay Suporter cu minimum 7 euro, clienţii primesc, 10 mesaje scrise naţionale la fiecare gol înscris de echipă, credit bonus în reţea pentru fiecare victorie, 5 MB trafic de internet,  50% reducere pentru apelurile către alţi membri PrePay suporter, ştiri şi interviuri în exclusivitate pe telefonul mobil.

Pentru fiecare meci câştigat de echipă pe teren propriu, clienţii PrePay Suporter primesc un bonus de 1 euro pe care îl pot folosi pentru mesaje scrise şi apeluri în reţea, iar pentru fiecare meci câştigat în deplasare primesc un bonus de 2 euro.

Clienţii care utilizează deja Orange PrePay se pot înscrie în PrePay Suporter printr-un mesaj scris gratuit cu numele echipei de fotbal partenere Orange, trimis la numărul 321.

Primul produs din cadrul ofertei pentru microbişti este adresat suporterilor echipei de fotbal Dinamo Bucureşti. Urmează U Cluj, Politehnica Iaşi, FC Braşov.

Mai multe informaţii sunt disponibile aici

SURSA: Orange