Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și ADER, partidul înființat de Neculai Onțanu, au semnat o alianță electorală pentru alegerile locale.

Umaniștii îl vor susține pe Neculai Onțanu în cursa pentru Primăria Sectorului 2 al Capitalei, considerând că realizările acestuia în mandatele pe care le-a avut sunt cea mai bună recomandare pentru acesta.

”Omul potrivit la locul potrivit este unul dintre principiile fundamentale ale umaniștilor și am promis că indiferent de culoarea politică, ne dorim administrații publice eficiente. Din aceste rațiuni am ales să susținem candidatura lui Neculai Onțanu, care în precedentele sale mandate ca primar a demonstrat că este un edil competent, responsabil și onest, iar realizările sale nu au mai fost egalate de cei care i-au succedat în funcție”, au transmis reprezentanții PPU social-liberal.

Umaniștii au anunțat că acest principiu, al oamenilor cei mai potriviți, se va aplica și pentru listele proprii de candidați, care vor fi prezentate în perioada următoare.

”Principalul nostru obiectiv este identificarea și promovarea transparentă a celor mai buni lideri pentru administrația publică locală din întreaga țară, iar acest lucru va fi reflectat și de listele proprii de candidați”, mai arată Umaniștii într-un comunicat de presă.