Cablarea structurată reprezintă baza pe care este construită întreaga reţea de calculatoare si telefonie a unei companii. O reţea bine construită determină un grad scăzut de probleme în cadrul oricărei reţele de calculatoare. Beneficiul major al cablării structurate îl reprezintă reducerea simţitoare a costului pe termen lung a infrastructurii pentru comunicatii prin eliminarea necesităţii de a instala noi cabluri şi echipamente de fiecare dată când utilizaţi aplicaţii noi.

Sistemele de cablare AMP NETCONNECT pe cupru şi fibră optică se potrivesc tuturor aplicaţiilor, de la telefonia analogică la 10 GBit Ethernet şi – nu în ultimul rând – centrelor de date.

Prin pereţi, sub podea, deasupra tavanului, în adâncul cabinetului de comunicaţii, acesta este tărâmul produselor şi serviciilor TE Connectivity AMP NETCONNECT.
TE Connectivity AMP NETCONNECT este furnizorul soluţiilor complete pentru infrastructura reţelelor IT, incluzând sisteme de cablare pe perechi torsadate şi fibră optică, echipamente active şi sistem inteligent de management al infrastructurii (IIMS).

"Propunem partenerilor noştri să dezvoltăm împreună soluţii de cablare structurată care să transforme şi să îmbunătăţească afacerea lor şi  a clienţilor lor cu o reţea de înaltă performanţă şi cu o infrastructură adaptată  centrelor de date. Desfăşurarea pe o lăţime de bandă mai rapidă, securitatea informaţiilor şi conformitatea cu standardele globale sunt critice în serviciile şi aplicaţiile IT eficiente" a declarat Vali Gaitan, Senior Director Indirect Sales Omnilogic.