„USR vrea introducerea unor măsuri care există de ani buni de zile (ex: neimpozitarea profitului reinvestit) sau au existat dintotdeauna (ex: scutirea de TVA pentru exporturi).
– USR vrea reducerea taxelor în unele domenii unde taxele sunt deja reduse (ex: HORECA)
– USR nu știe să calculeze profitul impozabil într-un exemplu dat tot de ei
– USR folosește greșit cote de impozitare în document
– USR folosește surse de informații din studii Deloitte care le cântă în strună, deși există studii de la Comisia Europeană mai bune, dar care îi contrazic,” se arată într-un material economie101.ro, distribuit de Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook, alături de mesajul: „USR și-a prezentat programul de guvernare și promite ce a făcut deja PSD”.

Fostul ministru al Muncii nu se oprește aici și, într-o altă postare, atacă alianța USR-PLUS pentru lipsa de competență în ceea ce privește interpretarea legii partidelor și pentru tentativa de a-i scoate vinovați pe social-democrați, pentru propriile greșeli cu privire la înregistrarea alianței electorale.

„Băieții de la USR minus Plus au senzația ca tot ce merge prost in viața lor trebuie sa li se tragă de la PSD și Dragnea! Ei nu au nicio vină că nu știu sa interpreteze o lege și niciun aiurit prin partid care sa le facă prost documentația… Însă, partea cu judecătoarea pe care până ieri o ridicau in slavi fiindcă l-a condamnat pe Liviu Dragnea, iar azi o trimit direct in tabăra PSD fiindcă le-a respins înscrierea alianței, e maximă! Lasă, băieți, că vine Caramitru junior cu ordonanța de urgență care vă înscrie pe voi și ne desființează pe noi și se rezolva,” comentează Olguța Vasilescu, cu referire la postarea scandaloasă a lui Andrei Caramitru, membru USR, care amenința în urmă cu câteva săptămâni că USR, când va ajunge la guvernare, ar putea da o OUG care să îi arunce în închisori pe cei din PSD.