Editura Publica a lansat recent o nouă colecţie de biografii şi autobiografii celebre, „Victoria Books”, primul titlu al seriei fiind volumul „AC/DC Maximum Rock & Roll”, informează un comunicat.

„Ne place să credem că, dacă se aude despre o carte interesantă sau revoluţionară de business, lumea o caută în primul rând la Publica. Cu această marcă nouă, ne propunem acelaşi lucru: vrei să ştii mai multe despre o personalitate – de la staruri la oameni politici sau scriitori – atunci îi cauţi biografia sau autobiografia la „Victoria Books”. Cărţile pe care le avem în pregătire nu sunt doar o lectură interesantă şi nu se adresează doar celor pasionaţi să citească biografii. Ele sunt nişte lecţii de viaţă pe care le poţi învăţa din culisele „victoriei”, explică Bogdan Ungureanu, directorul executiv al editurii Publica.

Prima carte „Victoria Books”, biografia trupei AC/DC, „AC/DC Maximum Rock & Roll”, prezentă în librării din 27 aprilie, este scrisă de doi jurnalişti muzicali australieni – Murray Engleheart şi Arnaud Durieux -, care nu au scăpat din ochi trupa încă de la începuturi. Cartea conţine 129 de fotografii alb-negru şi color, precum şi discografia completă a trupei.

Până la sfârşitul anului, la „Victoria Books” vor apărea: „Al Pacino”, de Lawrence Grobel (biografia autorizată), „Bono – Biografia”, de Laura Jackson, şi „Fidel Castro”, de Volker Skierka (biografia necenzurată).