Este vorba despre Roxana Ciuhulescu, care a prezentat cea mai longevivă emisiune cu format motorsport din România. Acum, vedeta revine pe micul ecran la Televiziunea Publică cu o emisiune din același domeniu.

Emisiunea se numește „Lumea vitezei’ și va fi difuzată începând de sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD.

„Lumea vitezei este o emisiune de motorsport, pe care o voi prezenta împreună cu Adi Teslovan, unul dintre cei mai buni piloți de raliuri din România.

Alături de producătorul Alex Rostotchi vom aduce un suflu nou acestui format și vă vom prezenta toate noutățile din domeniul motorsport și nu numai. Pentru mine, prezența în emisiune înseamnă și reîntoarcerea în lumea sportului cu motor. De-a lungul vremii, am participat la toate disciplinele sportive cu motor: CNR, VTM, Off Road, Rally Raid, moto & karting.

Pe de altă parte, sunt în continuare implicată în Campionatul Național de Off-Road, unde sunt organizator de etapă de campionat alături de colegii mei din clubul CORB 44. În perioada 31 octombrie – 1, 2 și 3 noiembrie, voi organiza, la Târgoviște, CORB Adventure Days, cea de-a 7-a etapă din Campionatul Național de Off Road.

Noul format aduce încă o premieră: toată viața mi-am dorit ca emisiunea pe care o prezint să intre în prime-time. Iată că visul mi se realizează. Lumea vitezei va debuta, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21:00, la TVR HD”, a declarat Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu lucrează de aproape 20 de ani în presa auto. Aceasta deține licențe de pilot și de navigator. De asemenea, Roxana Ciuhulescu este brand ambassador al unei mărci coreene specializate în 4X4.