Piesa va avea totul la ce te aștepți de la o cântăreață excentrică ca Emy – un exces de lux, mașini, moticiclete, și un invitat surpriză care se comportă de parcă ar fi câștigat un jackpot la un casino online.

Tot ce trebuie să știi despre Emy

Născută și crescută la București, Andreea Emilia Alupei și-a făcut debutul în cadrul unui reality show, X Factor România, în 2016. Acesta a fost prima astfel de emisiune în care a apărut, dar nu ultima – în următorii ani, Emy și-a făcut apariția în multe altele, inclusiv Survivor România.

După apariția primului său single, Emy a semnat la scurt timp un contract cu casa de discuri Cat Music, alăturându-se unor artiști precum Smiley, CRBL sau Cabron.

Au urmat mai multe piese single, și mai multe reality show-uri: în următorii ani, Emy a participat în emisiuni precum „Survivor”, „Bravo, ai stil”, iar cel mai recent, în sezonul „Spies, Lies & Allies” (37) din emisiunea-concurs reality show „The Challenge” al MTV.

Piese de succes

La X Factor, Emy a avut ocazia să cânte, printre altele, „Sub pielea mea” cu Carla’s Dreams. La scurt timp, însă, și-a lansat singură cariera muzicală cu piesa „#Hate” care a prins la public, destul ca să-i asigure un contract cu Cat Music.

Au urmat mai multe piese de succes, precum „Hannah Montana” și „Nu uita”, care a adunat peste 14 milioane de vizualizări pe canalul ei YouTube. Au urmat piesele  „Moldoveanca Haladită”, „Lasă Să Mă Doară” și „Fata Lu’ Tony Montana”, apoi „Obor”, un alt succes.

Acum un an, Emy și-a lansat prima piesă în limba engleză, intitulată „Alien”, urmată de mai multe piese noi, precum „Gorgona”, „Suflet amanetat” sau „AMP”, urmată de colaborări precum „Busy” cu Sarah Prodan și „Băiat de cartier” cu Alex Mladin

„Rihanna”, cel mai nou succes

Ultima piesă Emy, intitulată „Rihanna”, se lanseaza pe 11 august 2023, pe canalul de YouTube și canalele social media a cântăreței. Piesa este la fel de îndrăzneață ca toate celelalte lansate de cântăreața tânără: dinamică, optimistă și plină de bani.

Un nou personaj misterios își face apariția în videoclipul piesei „Rihanna”. El se numește Mr Bit joacă rolul unui „sugar daddy” modern, pe motocicletă, cu casca pe cap, care o acompaniază pe cântăreață în ceea ce pare a fi o zi perfectă, cu voie bună dimineața, shopping la prânz, și o petrecere de zile mari la club seara, de unde nu lipsește nici ploaia de bani.

Toate astea cu un singur avertisment: jocurile de noroc trebuie abordate responsabil. Bucură-te de distracție, dar fii mereu conștient de limitele tale.

Ce părere aveți de ultima piesă lansată de Emy Alupei? Va putea deveni hitul verii în 2023?